Atari´s blogg!

Atari´s blogg!

Atari´s blogg!

Denna bloggen handlar om fjordhästen Atari som är född 2006 e: Kim Hero 221 u: Tindra 3093 ue: Knast Halsneas 173 i bloggen kan även Gusten född 83 e: Ene 55 u: Freja 1828 ue: Frippe 91 nämnas. Atari är min framtida allround och tävlingshäst och Gusten var min första häst som jag ägt. Gusten togs bort pga ålder hösten 2011 då hann var 28 år gammal, han kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta

Finfin galopp!

ÖvrigtSkapad av Linda sön, januari 13, 2013 22:56

Tiden går så fort nu och nu till veckan kommer det vara full fart, PÅ tisdag så körs det sista med lägenhetsköpet upp och jag får tillgång till den. Sen blir det flytta saker jag har här uppe i Östersund och till helgen blir det hämta möbler och saker i Stockholm.

Atte då han är sååå pigg just nu. När man sadlar på och går ut och skall hoppa upp så kan han knappt stå still men lugnar sig när han får börja gå. Vi har ridit en del pass i ridhuset och vi koncentrerar sig på få han mjuk och följsam och så jobbar vi den del på galoppen. Höger är fattningarna fina (om jag inte slarvar) och jo jobbar på behålla den och försöka få han att hålla ihop sig i galoppen. Häromdagen så red stallkamraten oxå i ridhuset och vi hade ena delen för oss själva så fick massa tips på hur ja borde få till vänstergaloppen. Men blir fel varje gång, ett par gånger så känns det precis som han tar vänster men så blir det höger iallafall. Hmm hjälp behövs.

Tyvärr har det ej blivit några lektioner för A hade ej plats i fredag och kommande vecka är hon borta så hoppas att vi kommer igång fredagen den 25:e och kan rida regelbundet.

Har blivit nån uteritt med och det har gått bra och känslan börjar komma tillbaks men tycker inte det är skoj att rida ut själv ändå.

Rubriken då, jo longerande honom i snön på våran volt och han hade kanonfin vänstergalopp och han höll den varv efter varv och man verkligen såg hur han tog i. Så härligt att se så nu skall vi bara sätta den uppsutten med.

  • Kommentarer(0)//atari.hovar.com/#post248